PapierbehangPapierbehang wordt veel gebruikt voor het behangen van de wand. Hoe dikker het papier, hoe gemakkelijker het is om het perfect aan te brengen op de muur. Houd wel in de gaten of het papieren behang ook afwasbaar is. Het is een redelijk goedkoop materiaal en is daarom ook prima geschikt om de muur wat vaker van gedaante te laten wisselen; een andere kleur, een ander motief, het geeft een geheel andere uitstraling. Behangpapier is dan ook makkelijk te verwijderen met een afweekmiddel of met een behangafstomer. Van alle soorten behang gaat papier het langste mee, aangezien het de muur laat ademen. Hierdoor onstaan er veel minder snel blazen en dergelijke.

 

Papierbehang

Hebt u besloten om de woonkamer, gang of inkomhal te behangen? Dan is het tijd om een keuze te maken uit het ruime assortiment aan behangpapier dat bij een behangwerken expert verkrijgbaar is. Binnen de behangwerken bestaan er tientallen soorten behangpapier die allen hun eigen voor- en nadelen hebben.

Papierbehang is 1 van de meest gebruikte behangsoorten. Het is verkrijgbaar in allerlei diktes, structuren en patronen. Simplex is het goedkoopste type behangpapier en bestaat uit 1 laag papier, duplex behangpapier bestaat uit 2 lagen en is opmerkelijk sterker. Een andere variant is textuurbehangpapier. Dit type behang bestaat uit 2 lagen papier waar houtvezeltjes in zitten, dit zorgt voor een ruwe textuur en is ideaal om oneffenheden op de muur een stuk minder zichtbaar te maken.

Papierbehang is verkrijgbaar in allerlei kleuren: van mat tot hoogglans en metallickleuren. Ook qua structuur kun je allerlei variaties vinden. Denk bijvoorbeeld aan behang met fluweeleffect.

Papierbehang is verkrijgbaar op rollen en is vrij gemakkelijk zelf aan te brengen. Let erop dat de ondergrond mooi egaal is. Dit in verband met de geringe dikte van het papier; hierdoor zijn oneffenheden snel te zien.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-48855078


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG


 09.00 - 17.00 uur