Vliesbehang


De behangsoort die onze behangwerken experts Max de Behanger het meeste plaatsen is vliesbehang. Vliesbehang bestaat uit een onderlaag, en daaroverheen een papieren of vinyl bovenlaag. Het vliesbehang is gemakkelijk over een oudere behanglaag aan te brengen. Vliesbehang wordt daarom ook wel snelbehang genoemd. Een volgend voordeel van vliesbehang is dat het ook weer gemakkelijk van de muur te verwijderen is, en het niet gauw scheurt. Kiest u om zelf het behangwerk uit te voeren zonder hulp? Dan is vliesbehang ideaal.

 

Glasweefselbehang

Glasvezelbehang is vrij nieuw. U kan hiermee mooie structuren aanbrengen op uw muren. Het glasvezelbehang is gemakkelijk door de professional aan te brengen omdat u het papier zelf niet moet insmeren, maar de wanden. Deze soort wordt dikwijls overschilderd. De reden hiervoor is dat het alleen verkrijgbaar is in de witte kleur. Bovendien is het moeilijk te verwijderen en is overschilderen van glasvezelbehang een goede optie.

Glasvliesbehang schilderen

Glasvliesbehang, ook wel renovatievlies genoemd, is sterk behangpapier waarin glasvezels zijn verwerkt. Het is erg geschikt om oneffenheden in de muur (scheurtjes) mee weg te werken en het wordt vaak gebruikt op muren die kleine haarscheurtjes vertonen. Je kunt deze behangsoort makkelijk laten overschilderen met muurverf. Glasvliesbehang moet je niet verwarren met glasvezelbehang (herkenbaar aan de voelbare ruitjesstructuur) want deze soort is ruwer qua oppervlak en vooral geschikt voor beschadigde muren.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-48855078


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG


 09.00 - 17.00 uur