Behangen

Waarom zou u de stress die komt kijken bij het behangen op uw hals halen, als u deze bezigheid aan een vakman kunt uitbesteden. Want behangen is een vak! Ontlast uzelf en vertrouw het behangen toe aan een professional.

De verschillende behangsoorten:

Glasweefselbehang
Glasweefsel is de ideale wandbekleding voor ondergronden waaraan eisen worden gesteld m.b.t. stootvastheid en scheuroverbrugging.
Het is een moderne, veelzijdige, flexibele en sterke wandafwerking met een lange levensduur. Glasweefsel is in diverse dessins leverbaar, waarna het in de gewenste kleur wordt afgewerkt met latex.

Vinylbehang
Vinylbehang onderscheid zich voornamelijk van gewoon behang door zijn gemakkelijke manier van reinigen en door zijn stootvastheid.

Papierbehang
Het conventionele behangpapier kenmerkt zich door een zeer uitgebreide diversiteit in uitvoeringen. Het is een ideale afwerking voor woon- en slaapkamer.

Fotobehang
Het aanbrengen van fotobehang, cq het creƫren van een fotowand is geen gemakkelijk werk. Het laten aansluiten van naden luistert nauw. Dit fotobehang of themabehang is ook mooi in de kinderkamer.